HJ Boende Covid

Covid 19

ÅTGÄRDER FÖR ATT SKAPA TRYGGHET FÖR VÅRA GÄSTER OCH MEDARBETARE

• All personal på HJ Boende följer strikta rutiner för handhygien
och vi uppmuntrar våra hotellgäster att tvätta sina händer ofta och noggrant.
• Utöver våra redan strikta regler kring renhållning och sanitet, har vi ökat frekvens och noggrannhet gällande rengöring av utsatta områden och ytor.
• Dörrhandtag och hissknappar desinficeras regelbundet och ofta.
• Vår personal uppmanas att ej ta i hand och hålla avstånd. Vi undviker all fysisk kontakt med både arbetskamrater och gäster. I de fall hotellpersonalen behöver ha närkontakt används skyddsutrustning såsom munskydd och handskar.
• Vi hjälper och påminner våra gäster att tänka på handhygien och att hålla avstånd genom att vi satt upp skyltar och att delge ny information från myndigheter löpande.
• Nycklar och pennor desinficeras före de återanvänds av ny gäst.
• Medarbetare som visar sjukdomssymtom stannar hemma i enlighet med hälsovårdsmyndigheternas direktiv. Vi är redo att hantera smitta hos personal samt boende och har fasta rutiner för hantering av olika typer av händelser.

FÖRSTÄRKTA STÄDRUTINER AV HOTELLRUM & SOVSALAR

Alla ytor dammsugs, dammas och moppas noga vid varje gästbyte i vanlig ordning och varje gäst får vid ankomst rena lakan som tvättats i minst 90 grader.
Vår duktiga städpersonal använder ett nytt set trasor och handskar när de städar rummen och byter dessa mellan varje rum.
Vi utför extra noggrann rengöring av utsatta ytor som ex. dörrhandtag, kranar, fjärrkontroller, handtag och kontaktytor som många berör samt strömbrytare för lampor och övrig elektronik

HJ Boende
HJ Boende
HJ Boende

INFORMATION

Senaste inläggen

Huvudkontor

Katarina Bangata 80
116 42 Stockholm

Telefonnummer

08-600 16 66

Mejla oss

info@hjboende.se